Hvem vil hjælpe til familietræf 2016

Hejsa

Vi er nu i fuld gang med planlægningen af dette års familietræf og vi har lidt brug for Jeres hjælp!

Hvem har lyst til at bage kage til kaffen lørdag og søndag?

Hvem har lyst til at bage boller til kaffen lørdag og søndag?

Vi behøver jo ikke at spørge – vi går ud fra at alle Jer som deltog sidste år – kommer igen i år (bortset fra Jytte og Kai). Hvis der er nogen som kommer senere, kun den ene dag eller har nogle former for ændringer, vil vi gerne vide det i forhold til indkøb og fordeling af sengepladser/værelser. Har I specielle ønsker, så skriv endelig.

Der en en facebook gruppe Pinsetræf a la Larsen-Familietræf, her kan I fx skrive hvis der er ændringer, ikke alle børn kommer med eller hvem som bager og hvor meget, så vi ikke får for lidt – for meget er vist ikke nogen fare for!!!! Vi bager selv småkager og tager med!

 

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle i Sæby og som I måske har bemærket, så kommer sol og varme nu, så husk badetøj!

På familien Nielsen’s vegne

/Lena

 

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.