Familietræf – flere praktiske oplysninger …nu med ekstra kørsel ud til øen

Hej alle

Vi har bestilt en ekstra kørsel ud til øen. Så nu kan du vælge afgang enten kl. 14:00 og kl. 15:00.

Der er travlhed på øen på lørdag, så derfor kører traktoren præcist på ovennævnte tidspunkter. Kom derfor i god tid, så du kan få dine ting bragt over til øen …alternativet er at gå med sine tasker mm. ud til hytten.

Og så ser det – desværre – ud til, at vi har en ret ihærdig regnsky, der bliver ved med at ligge over Torø på lørdag. Så du må meget gerne tage lidt indendørs aktiviteter med – og det kan også anbefales at tage regntøj og gummistøvler med.

Vi bliver hentet kl. 12 om mandagen.

Vi ses på lørdag – vi glæder os
Mange hilsner fra Marcus, Tobias, Jesper og Rikke

1 kommentar

 Tilføj din kommentar
  1. Vi har lige et kobberbryllup i Vejle på lørdag, som vi lige skal forbi først, så vi når tidligst afgangen kl. 15. Ellers går vi selv til huset. Mandag bliver vi nødt til at køre inden middag, for at nå hjem. Vi ses!

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.